IsoTrainUp izolat CLF

Udostępnij

Clen Label Formula co to takiego ?
To ideologia czystej etykiety, staramy się sprostać wymaganiom współczesnych atletów w trosce o ich zdrowie i potrzeby.

Czego nie używamy ?
W naszych produktach nie znajdziesz też : gumy guar, guma koniak, guma arabskiej, gumy celulozowej i celulozy, gumy ksantanowej, czerwieni koszenilowej, oleju palmowego, soli sodowej karboksymetylocelulozy, lecytyny rzepakowej, błękitu brylantowego itd.

Sytuacja na rynku producenckim
Współcześni producenci suplementów w pogoni za zyskiem sięgają po rozwiązania ułatwiające produkcję i jej koszty. Użycie wymienionych substancji syntetycznych jest dozwolone ale można produkować  bez nich.

Nasza droga
Tworząc linie CLF Muscle Clinic zrezygnowaliśmy z łatwej drogi produkcji i wykorzystaliśmy wieloletnie doświadczenie  zdobyte przy produkcji farmaceutycznej NoblePharma i Medycynie ortomolekularnej Ortholife.
Jesteśmy jedną z niewielu firm posiadających własną produkcję suplementów przez co kontrolujemy sami jakość naszych produktów i bierzemy za nią całkowitą odpowiedzialność.

IsoTrainUp to czysty izolat białka serwatkowego w wykonany formule  mikrofiltracji białka serwatki.
Produkt charakteryzuje się wysokim udziałem aktywnych frakcji białkowych od 93% do 97% w zależności od wariantu smakowego.

Niesamowity smak ?
Jego cechą szczególną jest oryginalny naturalny smak i niepowtarzalna konsystencja.
Dopracowane do perfekcji smaki naszych odżywek pozyskują coraz szersze grono wielbicieli😄

Smak żurawinowy, pomarańczowy czy kombinacja wanilii z ananasem doprowadzają do szaleństwa kubełki smakowe😄 Wyjątkowy jest też zapach IsoTrainUP, tuż po otwarciu nie uderzy w Was bukiet chemiczno synetetycznych aromatów zapachowych tylko delikatny naturalny smak.
Do uzyskania takiego efektu używamy wyłącznie liofilizowanych owoców.

Test proteinowej babeczki ?
Warto zwrócić uwagę na zachowanie samego produktu, sprawdź czy twój izolat przejdzie test babki z piasku 😄( zdjęcie artykułu ), im więcej syntetycznych składników tym trudniej o zbitą i stałą strukturę proszku.

Rozpuszczalność
Mc IsotrainUp posiada najwyższy współczynnik wchłanialności izolatu serwatkowego 159BV (biological value)
MC IsotrainUp zawiera znikomą ilość tłuszczów oraz węglowodanów a jego rozpuszczalność jest idealna.


Udostępnij